Kosten & vergoedingen

Kosten & vergoedingen

Gecertificeerde zorgaanbieder

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgaanbieder. Dit betekent dat wij met alle zorgverzekeraars in Nederland samenwerken en je recht hebt op de maximale vergoeding van je verzekeraar.

We nemen je tevens zoveel mogelijk de administratieve rompslomp uit handen. Het enige wat je nodig hebt, is een verwijsbrief van je (huis)arts voor een haarwerk. Wij brengen vervolgens de vergoeding van je zorgverzekeraar direct in mindering op het aankoopbedrag.

De kosten van je haarwerk zijn bij ons altijd inclusief het op maat maken en knippen en een uitgebreid verzorgingspakket. Er komen geen extra kosten bij. Dit jaar bedraagt de basisvergoeding voor een haarwerk 465 euro. Je hebt altijd recht op minimaal dit bedrag. Als je aanvullend verzekerd bent, kan daar nog een aanvullend bedrag bovenop komen. De hoogte van de aanvulling verschilt per verzekering. Dit kijken we ter plekke voor je na.

De kosten voor een haarwerk verschillen, maar een haarwerk van echt haar is duurder dan een kunstvezelhaarwerk. Echt haar is niet automatisch een betere of mooiere keuze. Als je bij ons een afspraak hebt, leggen we je graag de verschillen uit. Je kunt in onze winkel ook de verschillen zien, voelen en natuurlijk uitproberen.

Wij hebben voor elk budget een haarwerk in huis, want bij Sikkenk vinden we dat kosten geen belemmering mogen zijn om een mooi natuurlijk haarwerk te kunnen dragen.

Ervaringen

“Professionele, eerlijke en open sfeer.

Ik voelde me er gelijk op mijn gemak, terwijl het geen makkelijk bezoek voor mij was. Hierdoor viel het me reuze mee en ging ik met een heel goed gevoel de deur uit.

Een echte aanrader!”

- Anna

“Goede uitleg, prima advies, heel vriendelijke behandeling en het resultaat mag er zijn. Toen ik vanmiddag voor het eerst in een kledingwinkel kwam zei de verkoopster: Wat is uw haar prachtig geknipt!

Ik vind dat een groot compliment. Jullie hebben voor een heel natuurlijk haarwerk gezorgd.”

- Liesbeth

“Heel fijn geholpen in het proces tot het dragen van een haarwerk, het uitkiezen, aanpassen en knippen. Ik heb vandaag mezelf weer terug gekregen. Het komt heel dichtbij hoe ik er normaal uitzie. Super lieve begeleiding, en nogmaals toverhanden!
Groetjes Yvonne”

- Yvonne

‘Ik heb mijn haarverlies jarenlang verborgen gehouden’

Lees verder

‘Wat is de gemiddelde levensduur van mijn haarwerk?’

Lees verder

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak