Over ons

Alles over ons

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip op het gebied van haarwerk. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we je de beste kwaliteit op het gebied van haarwerk kunnen bieden. We werken op afspraak, zodat je in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen je hierbij goed adviseren en al jouw vragen beantwoorden.

Wij staan voor goede service

Bij Sikkenk haarspecialisten vinden wij het heel belangrijk dat je je goed voelt bij jouw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kun je altijd van ons verwachten. Omdat we ANKO-gecertificeerd zijn, ben je verzekerd van de beste zorg. Zo hebben wij een goede garantieregeling en zijn we aangesloten bij de geschillencommissie van de ANKO. Ook kun je een haarwerk gratis en geheel vrijblijvend reserveren tot het moment dat je het nodig hebt. Als je in de regio woont en wegens ziekte onze winkel niet kunt bezoeken, kan een van onze specialistes je altijd thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier. Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons aan de Wagenweg 122 in Haarlem.
Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Ervaringen

“Wat een geweldige zaak en wat een enorme voorraad. Personeel is zeer bekwaam en ontzettend vriendelijk. Nemen alle tijd voor je en weten waarover ze praten. Alles wordt voor je geregeld via de zorgverzekeraar. HULDE.”

- Wilmar

“Ik vond het een goede verzorging en vriendelijke mensen name mijn haar probleem serieus”

- Mario

“Super vriendelijk en erg behulpzaam. Totaal geen druk om een haarwerk aan te schaffen. Voelde mij zeer op mijn gemak en gehoord”

- Patricia

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak