Alles

Over ons

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip op het gebied van haarwerk. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we u de beste kwaliteit op het gebied van haarwerk kunnen bieden. We werken op afspraak zodat u in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen u hierbij goed adviseren en al uw vragen beantwoorden.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij staan voor

Goede service

Bij Sikkenk haarspecialisten vinden wij het heel belangrijk dat u zich goed voelt bij uw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kunt u altijd van ons verwachten. Omdat we ANKO gecertificeerd zijn bent u verzekerd van de beste zorg. Zo hebben wij een goede garantieregeling en zijn we aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. Ook kunt u een haarwerk gratis en geheel vrijblijvend reserveren tot het moment dat u het nodig heeft. Als u in de regio woont en wegens ziekte onze winkel niet kunt bezoeken, dan kan een van onze specialistes u altijd thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Je wordt vriendelijk geholpen en er wordt ruim de tijd voor je genomen.

Als vrouw je haar verliezen is een van de ergste dingen die je kunnen overkomen. Dan is het heel fijn als er iemand is, die je een passend haarwerk kan aanmeten, zodat je toch weer met een beetje zelfvertrouwen de deur uit loopt. Bij mij is dat erg goed gelukt. Ik draag mijn haarwerk dagelijks en durf me overal te vertonen. Dankzij de prettige en discrete houding van de mensen van Sikking kom ik zo mijn tijd wel door.
- Haarlem

proffesioneel en klantvriendelijk

Goede ontvangst en heel goed advies goed kunnen luisteren je wordt behandeld niet dat je zielig bent maar met het juiste haarwerk ga je naar buiten.
- Velsen Zuid

Wederom weer blij en zeer tevreden!

Heb voor de 3e keer een haarwerk genomen, en ben wederom weer zeer tevreden! Ook om de goede service en de klantvriendelijkheid! Krijg altijd een eerlijk advies, maar de klant bepaald zelf welk haarwerk hij of zij het mooist vindt.
- Haarlem

Het geduld en vriendelijkheid.

Mijn ervaring is fantastisch. Ik ben geholpen door Monique.Zij is zeer ervaren en geduldig en geeft goeie adviezen. Daarnaast heb ik haar ook als zeer vriendelijk ervaren.
- Haarlem

Prima service en prachtige haarwerken!!

Door chemotherapie raakte ik mijn haar kwijt en was opzoek naar een oplossing hiervoor. Via mijn kapster (die zelf ook een haarwerk van Sikkenk heeft gehad tijdens haar chemo periode) kwam ik terecht bij Sikkenk. Je wordt keurig diskreet geholpen en de medewerkster laat je verschikkende haarwerken zien waar je een keuze uit kunt maken. Ook kun je zelf met suggesties komen. Ik heb nu een prachtig haarwerk om deze periode te overbruggen! Ik kan een ieder bij haar verlies in wat voor vorm dan ook Sikkenk aanbevelen!
- Hoofddorp

Altijd heel tevreden over de service.

Elk jaar bezoek ik de winkel. Prettige bediening, goede tips en altijd vriendelijk.
- Haarlem

Ik word al jaren prima geholpen!

Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen. De mensen nemen echt de tijd voor je! Ik ga altijd met 'n glimlach de deur uit!
- Hoofddorp

Zeer adequate en uitermate vriendelijk

Mijn 94-jarige moeder had een haarstukje nodig. De dame die mij hielp, Martine, was erg vriendelijk en wist mijn moeder op een prettige manier gerust te stellen. Gegeven de situatie werd er goed meegedacht. Het haarstukje voor mijn moeder was, hoe kan het ook anders, zeer passend. Tekst en uitleg over het onderhoud van het haarstukje was duidelijk. Top (en dank).
- Heemstede

Vriendelijke en behulpzame dames.

Eerste keer ben je zenuwachtig maar ik werd al vrij snel op mn gemak gesteld. Super lieve dames die zich goed in kunnen leven en hebben mij goed geholpen aan een prachtige pruik.
- Krommenie

Ontzettend lieve, leuke en deskundige mensen!

In het traject wat ik volg (haarverlies door chemotherapie) hebben de specialisten van Sikkenk mij geadviseerd en een passende pruik aangeraden. Dat hebben ze heel goed gedaan; heel persoonlijk, lief, discreet, in een tijd dat je het goed kunt gebruiken. Dank jullie wel!
- Bloemendaal

Echte specialisten met hart voor hun vak

Van het begin af aan bijzonder vriendelijk geholpen, met veel begrip en aandacht, ruim voldoende tijd en privacy. Hele rustige mooie zaak met goede sfeer en een professioneel team. Ze hebben heel veel keus, helpen je goed bij je keuze, en zijn pas tevreden (en zelfs blij) als jij dat bent. Er wordt meegeleefd en gedacht en dat alles onder een kopje van de lekkerste cappuccino. Ik ben een heel opgeluchte, blije en tevreden klant en raad Sikkenk ook iedereen aan! Ze staan echt voor je klaar hier! (Bedankt Annette voor je persoonlijke en professionele zorg). De vergoeding van de verzekering (als je een verwijzing hebt) regelen zij ook voor je.
- Zandvoort

Zeer klantvriendelijk en deskundig!

Super geholpen bij Sikkenk in Haarlem. Zeer klantvriendelijk, inlevend en aardig. Ze hebben een ruime voorraad haarwerken, haarbanden, mutsjes, etc. Wat niet op voorraad is of speciaal gewenst, kan besteld worden. Deskundige medewerkers die weten waar over ze praten. Goede voorlichting en men neemt de tijd waardoor je je op je gemak voelt. Ook alle onderhoudsbenodigdheden kun je hier aanschaffen. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug!
- Aalsmeer

Kundig, empatisch en prachtige haarwerken

Martine heeft mij geweldig goed geadviseerd bij de keuze tussen een haarwerk en een haaraanvulling en zeker ook bij het model. Ze is empatisch en vakkundig. Dankzij Martine heb ik nu een prachtig haarwerk en ga ik weer vol zelfvertrouwen naar buiten.
- Halfweg

Ik ben super blij!

Ellen ontving ons hartelijk. Dat begon al goed. Ze zag nog hoe mijn echte haar zat. Ik vertelde wat ik zo beetje wilde en Ellen kwam met 5 haarstukken. Het eerste haarstuk was zo goed als te vergelijken met het haar wat ik heb. Ze had ook een haarstuk met veel langer haar en met meer haar. (altijd mijn grote wens geweest met mijn eigen haar ;-). Ik kreeg goed de tijd om alle 5 de haarwerken te passen. Het mooie is dat ik uiteindelijk voor het eerste haarwerk heb gekozen. Ik voel me er echt prettig bij, het past bij me, het voelt eigen. Ellen heeft het goed gezien!! Dank je wel...
- Nieuw-vennep

Geweldig in een woord

Vriendelijke mensen ,stellen je op je gemak en ontzettend mooie pruiken er word eerst goed naar je gekeken en dan ga je met een mooi hoofd de deur uit. Mensen vroegen wanneer mijn haar ging uitvallen,ik was allang kaal maar met die prachtig mooie pruik viel het niemand op. Dat is nog eens een compliment.
- katwijk aan de Rijn

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken 

U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. U vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Telefoonnummer: 023 532 58 83

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer: 

023 532 58 83

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur