Over ons2018-08-16T12:18:21+00:00

Alles

Over ons

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip op het gebied van haarwerk. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we u de beste kwaliteit op het gebied van haarwerk kunnen bieden. We werken op afspraak zodat u in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen u hierbij goed adviseren en al uw vragen beantwoorden.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij staan voor

Goede service

Bij Sikkenk haarspecialisten vinden wij het heel belangrijk dat u zich goed voelt bij uw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kunt u altijd van ons verwachten. Omdat we ANKO gecertificeerd zijn bent u verzekerd van de beste zorg. Zo hebben wij een goede garantieregeling en zijn we aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. Ook kunt u een haarwerk gratis en geheel vrijblijvend reserveren tot het moment dat u het nodig heeft. Als u in de regio woont en wegens ziekte onze winkel niet kunt bezoeken, dan kan een van onze specialistes u altijd thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Eerlijk, ongedwongen, vriendelijk.
Ik kom terug
- Aalsmeer
Ik ben met veel zorgvuldigheid en aandacht geholpen.
- Haarlem
Ik trof het niet erg tijdens mijn bezoek omdat de verkoopster er alleen voor stond en er klanten binnen kwamen die tijd vergden en de telefoon ging.
- Frankrijk
Ik werd helemaal rustig bij jullie. Fijne behandeling, duidelijke rustige uitleg. Ik kreeg overal antwoord op. Heel tevreden.
- Heemskerk
eerste gesprek en uitleg passen etc prima tot goed. (Ellen )tweede behandeling uitstekend begrip geduld luisterend oor behulpzaam . zeer tevreden hoe het allemaal gegaan is. ( Martine ) dus heel tevreden. Ton & Thea Assendelft.een VR GR van ons .
- Lisse
Ik ben al meer dan 10 jaar klant. Ik mag zeggen dat ik altijd zeer tevreden naar huis gaat.
Dank jullie wel!
- Velserbroek
Ja eigenlijk heb ik het al ingevuld!! Maar zelf was ik in eerste instantie niet erg gelukkig, nog eens uitgenodigd en uiteindelijk nadat mijn eigen haar afgeschoren was, werd hij in model geknipt, en nu ziet eigenlijk niemand dat ik een pruik draag, ik voel mij echt mezelf!!
- Santpoort Noord
Geweldige dame die ons helpt. Denkt geweldig mee. Begeleiding perfect. Lief. Zorgzaam. Complimenteus. Ben heel blij met Martine!

Zal het niet graag met minder doen 😁🤗
- Amsterdam

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken 

U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. U vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Telefoonnummer: 023 532 58 83   

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer: 

023 532 58 83   

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur