Alles

Over ons

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip op het gebied van haarwerk. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we u de beste kwaliteit op het gebied van haarwerk kunnen bieden. We werken op afspraak zodat u in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen u hierbij goed adviseren en al uw vragen beantwoorden.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij staan voor

Goede service

Bij Sikkenk haarspecialisten vinden wij het heel belangrijk dat u zich goed voelt bij uw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kunt u altijd van ons verwachten. Omdat we ANKO gecertificeerd zijn bent u verzekerd van de beste zorg. Zo hebben wij een goede garantieregeling en zijn we aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. Ook kunt u een haarwerk gratis en geheel vrijblijvend reserveren tot het moment dat u het nodig heeft. Als u in de regio woont en wegens ziekte onze winkel niet kunt bezoeken, dan kan een van onze specialistes u altijd thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Super fijne ervaring

Ik vond het best moeilijk om voor een eventueel haarstuk te gaan informeren. Maar bij jullie was het heel professioneel en persoonlijk . Alles laten zien wat eventueel mogelijk was en alle tijd en aandacht hiervoor. Ben uiteindelijk heel goed geslaagd en super blij en weer meer zelf vertrouwen.
- Kudelstaart

Prima. Betrokken medewerkers. Fijne service

De stap naar een pruik is best groot. Bij Sikkenk maken ze echt de tijd om tot een goede keuze te komen. Ik ben nu al heel blij. Ik heb een natuurlijk vallend haarwerk en kan ook plukjes van mijn eigen haar eruit laten. Dat is heel fijn!
- Aalsmeer

Heel fijn

Het is al erg genoeg als je een haarprobleem hebt, maar gelukkig word je hier heel goed begeleid en halen ze je een stuk stress bij je weg. Betrouwbare zaak met nette prijzen en mooie haarwerken!
- Anoniem

Fijne ervaring

Alles naar tevredenheid voelde me er goed bij
- Hoofddorp

geweldig

super lieve begeleiding, heel rustig, en veel tijd om een keuze te maken.
- nieuw vennep

Vriendelijk en begripvol

Een haarwerk uitzoeken omdat je je haar gaat verliezen is niet bepaald iets om naar uit te kijken. Ellen heeft me met veel begrip en geduld allerlei pruiken laten passen en uiteindelijk ben ik heel tevreden naar huis gegaan.
- Haarlem

Deskundig en heel aardig geholpen!

Alles ging vlot en vriendelijk, knap hoe Ellen meteen de juiste pruik wist te vinden, naderhand ook prettig geholpen met haar en passen haarwerk. Ben heel blij en tevreden, bedankt!
- Haarlem

Super

Ik heb een bezoek aan Sikkenk als een warm bad ervaren. Martine heeft mij met enthousiasme en kundigheid wegwijs gemaakt in dit specialisme. Fantastisch!
- Haarlem

persoonlijke aandacht, zeer zorgvuldig

Ik kwam wat huiverig binnen, maar kreeg heel rustig, persoonlijk, zorgvuldige aandacht. De professionele kijk van Monique zorgde ervoor dat ik nu een haarstuk heb waarbij ik me volkomen op mijn gemak voel. Zonder Monique was dit nooit gelukt.
- Amsterdam

Wie had gedacht data ik met pruik er beter uit zou zien! En, niemand die het door heeft.

Ontzettend vriendelijk en begripvol geholpen, alle tijd om te passen en ruime keuze. En niet bang zijn, heerlijk als dat uitvallende haar eraf is en je rondloopt als een betere versie van jezelf. Terecht dé specialist!
- Haarlem

Warm en gastvrij en heel erg vakkundig.

Het is eigenlijk een plek waar ik helemaal nooit naar toe had gewild, maar de dames en heren van Sikkenk gaven me direct een heel fijn en warm gevoel en stelden me direct op mijn gemak. Dat was zo ontzettend bijzonder! Een absolute aanrader.
- Haarlem

Laagdrempelig en ontspannen sfeer

Hoewel ik natuurlijk opzag tegen het moment dat ik mijn haar zou gaan verliezen door de chemo, was de warme ontvangst en het inlevingsvermogen van het personeel heel geruststellend. Ik heb geen enkel moment van stress ervaren, zelfs behoorlijk gelachen met mijn naamgenote.
- Zandvoort

Zeer vriendelijk en begripvol geholpen.

Zeer prettig en begripvol geholpen. Er was alle tijd voor mij om een goede beslissing te maken. Goede begeleiding bij het afscheren van eigen haren en eerste keer opzetten van het haarwerk. Fijn om te kunnen emailen bij vragen over het haarwerk.
- Best

Zeer goed en hele lieve meiden goed hulp

Heel goed geholpen
- Hillegom

Liefdevol en begripgvol

Alle tijd werd genomen en dat deed mij goed. Als klant wordt je zeer respectvol behandeld. Dank jullie wel daarvoor!!
- Haarlem

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken 

U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. U vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Telefoonnummer: 023 532 58 83

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer: 

023 532 58 83

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur