Alles

Over ons

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip op het gebied van haarwerk. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we u de beste kwaliteit op het gebied van haarwerk kunnen bieden. We werken op afspraak zodat u in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen u hierbij goed adviseren en al uw vragen beantwoorden.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij staan voor

Goede service

Bij Sikkenk haarspecialisten vinden wij het heel belangrijk dat u zich goed voelt bij uw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kunt u altijd van ons verwachten. Omdat we ANKO gecertificeerd zijn bent u verzekerd van de beste zorg. Zo hebben wij een goede garantieregeling en zijn we aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. Ook kunt u een haarwerk gratis en geheel vrijblijvend reserveren tot het moment dat u het nodig heeft. Als u in de regio woont en wegens ziekte onze winkel niet kunt bezoeken, dan kan een van onze specialistes u altijd thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Even een lichtpuntje tijdens een verdrietige periode. Ik kwam binnen met een verborgen traan en ging weg met een super glimlach.
- Dedemsvaart -
Prima advies ,zonder mening op te dringen. Voelt aan wat voor de klant de meest natuurlijke vervanging van het eigen haar is. Een relaxe sfeer, bij toch wel een moeilijke beslissing
- Ijmuiden -
Super vriendelijk en meelevend personeel.
Neemt alle tijd en geen moeite te veel.
Verdient echt een 10.
Haarlem -
Vanaf het eerste telefoongesprek tot aan het aanmeten van mijn haarwerk door Martine ben ik zeer tevreden over hoe ik ben geadviseerd en geholpen. Ook het kort knippen van mijn haar is mij reuze meegevallen dit door de kundigheid van Annette. Na het opzetten van het haarwerk zag ik mezelf weer in de spiegel. Het zijn geen leuke omstandigheden om een haarwerk aan te passen maar door mijn ervaring met jullie is het.een luchtige en fijne ervaring geworden. Dank hiervoor! Zeker een aanrader!

En niet onbelangrijk; de koffie is heerlijk!
- Spaarndam -
vriendelijke ontvangst
goede adviezen en toch niet opdringerig
goede, rustige, privé ruimte.
aandacht voor de klant is optimaal en stelt iemand
echt op zijn gemak
- nieuw vennep -
Met Uw medewerkster Monique heb ik een heel prettig contact, zij weet precies wat en hoe ik het graag wil hebben.
Ik zal Uw zaak zeker aanbevelen!
Ik ben al heel lang een tevreden klant.
- Amstelveen -
Het werd tijd dat ik een nieuw haarstukje moest aanschaffen. Het eerste haarstukje had ik op een beurs gekocht. Dit was een confectie haarstukje van echt haar uit Azië. Dus ging ik naar Sikkenk toe.
De winkel oogt goed met allemaal mooie pruiken,
maar daar was ik toch nog niet aan toe. Echter ik heb hier wel een pruik gekocht en ben er heel blij mee.
Door de goede persoonlijke aandacht kwam ik er zelf achter dat een haar stukje niet meer ging werken.
Ik zou een ieder die alopecia heeft in de erge vorm die ik heb adviseren om naar Sikkenk te gaan. Met een big smile ging ik de deur uit met een mooie bos haar.
Bedankt Martine je was top.
- Driehuis -
Op woensdag 20 februari geweldig geholpen door Annet (hoop dat ik het goed schrijf)! Alle spanningen vloeiden weg bij mij. Blij de deur uit!
- Hoofddorp -

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken 

U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. U vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Telefoonnummer: 023 532 58 83

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer: 

023 532 58 83

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur