Alles

Over ons

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip op het gebied van haarwerk. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we u de beste kwaliteit op het gebied van haarwerk kunnen bieden. We werken op afspraak zodat u in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen u hierbij goed adviseren en al uw vragen beantwoorden.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij staan voor

Goede service

Bij Sikkenk haarspecialisten vinden wij het heel belangrijk dat u zich goed voelt bij uw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kunt u altijd van ons verwachten. Omdat we ANKO gecertificeerd zijn bent u verzekerd van de beste zorg. Zo hebben wij een goede garantieregeling en zijn we aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. Ook kunt u een haarwerk gratis en geheel vrijblijvend reserveren tot het moment dat u het nodig heeft. Als u in de regio woont en wegens ziekte onze winkel niet kunt bezoeken, dan kan een van onze specialistes u altijd thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Geweldig in een woord

Vriendelijke mensen ,stellen je op je gemak en ontzettend mooie pruiken er word eerst goed naar je gekeken en dan ga je met een mooi hoofd de deur uit. Mensen vroegen wanneer mijn haar ging uitvallen,ik was allang kaal maar met die prachtig mooie pruik viel het niemand op. Dat is nog eens een compliment.
- katwijk aan de Rijn

prima aandacht en privacy. Men gaat weer vol zelfvertrouwen bij u vandaan

zie boven
- NIEUW-VENNEP

geweldig

ongelofelijk dat zo'n "haarwerk" gewoon klaar ligt en veel mensen denken dat het mijn gewone haar is! Bijzonder kundige en empathisch geholpen
- overveen

Je wordt gezien en gehoord!

Ik ben helaas ervaringsdeskundige. Eerst met mijn moeder en toen ikzelf. Ben altijd goed geholpen, maar Monique springt er wat mij betreft echt boven uit. Voel me echt gezien en gehoord en met een lach en een traan kwam ik er content met mijn nieuwe look vandaan.
- In de buurt van Haarlem

Geweldig!!!

Het verliezen van mijn haar ( door chemotherapie ) was vreselijk! Maar hoe dit hier werd opgevangen en hoe ik hier werd geholpen....geen woorden voor! Ik ben nu een heel stuk verder en begin te genezen, maar zonder dat haarwerk van jullie was dat nooit gelukt! Ik heb me altijd mooi en zelfverzekerd kunnen voelen, echt overal! Zelfs met windkracht 7 op Texel en kleine, grijpende handjes van mijn kleinzoon bleef Oma perfekt! Mijn.zoons zeiden laatst : " Jeetje! Ik vergeet steeds dat je een pruik op hebt" Kan het beter?? Mijn dank is groot en ik zal dat rondbazuinen!!!!
- Zwaanshoek

Geweldig

Ter zake kundig, erg vriendelijk en gezellig. Zeker een aanbeveling waard. Dankje wel Martine, dank zij jou heb ik weer een prachtig haarwerk.
- Hillegom

Empathie, vertrouwd, professioneel en meer dan vriendelijk.

Omdat ik alopesia heb kom ik al meer dan 2 jaar bij Sikkenk voor haar aanvullingen. Het nieuwe haarstukje dat ik laatstelijk had gekocht kreeg ik niet zo goed in model als de vorigen. Belde hierover met Martine en er werd meteen een afspraak gemaakt. Had ik dat maar eerder gedaan. Het probleem werd direct verholpen waarna ik met mijn “nieuwe” haar tevreden en zelfverzekerd weer de deur uitging.
- Haarlem

Heel positief

Goede ontvangst, belangrijk punt natuurlijk, is of er een klick tussen medewerkster en betrokkene ontstaat, nu die was er . Dank zij Martine voel ik me “herboren”, ,,,,,,
- Heemstede

Tevreden over vakmanschap, ambiance en bejegening

Ik voel me tevreden over de manier waarop ik door jullie, (Martine) , behandeld ben. Naast inhoudelijk goed werk en goede tips voelde ik me, op een lastig moment voor mij, begrepen en heel aardig benaderd. Dit bedrijf staalt een prettige sfeer uit waarin ik me gezien voelde. Dank daarvoor.
- Hillegom

Zeer goede service en mooie haarwerken.

Uitvallen van het haar en daarna een kaal hoofd is toch wel een dingetje.... Moet zeggen zeer goed advies te hebben gekregen en heb uiteindelijk besloten de stap te doen omdat ik mijzelf beperkt voelde met uitwaaiende haren. Blij met mijn mooie haarwerk ! Hartelijk dank voor de zeer goede begeleiding hier in.
- hoofddorp

super ervaring, mensen verstaan hun vak

Ben er de eerste keer geweest en had een model haarwerk uitgezocht, maar was niet overtuigd van de kleur. Dus er werd hetzelfde haarwerk in een andere kleur besteld plus nog een ander model. Vandaag weer alles doorgenomen en een haarwerk uitgekozen. Hierna de haren bijgepunt en het haarwerk aangepast met wat punten. Ik ging helemaal voldaan en blij de deur uit. Ellen nogmaals bedankt voor al het zoeken en geduld. Groeten Thea Zwetsloot
- Noordwijkerhout

Goede service

Zeer vriendelijke behulpzame dames Ivm mijn vakantie zorgde Martine er voor om mijn haarwerk meteen op maat te maken met draad en naald goede uitleg over gebruik en verzorging haarwerk. Geduldig en vriendelijk. Prijs ook goed. 1 kanttekening.... Haarwerken worden pas op vrijdag besteld Kan als je bv op dinsdag komt week over heen gaan voordat het binnen is ( als je bv andere kleur of model wil)

Reactie van het bedrijf

Beste Josette, Wij stellen je feedback op prijs en gaan onze bestellingsprocedure versnellen. In het algemeen worden veel van onze klanten direct geholpen uit onze grote voorraad haarwerken. Voor eventuele bestellingen zullen we een drie dagen termijn hanteren. Met vriendelijke groeten, Annemiek Sikkenk

- Hoofddorp

Super fijne ervaring

Ik vond het best moeilijk om voor een eventueel haarstuk te gaan informeren. Maar bij jullie was het heel professioneel en persoonlijk . Alles laten zien wat eventueel mogelijk was en alle tijd en aandacht hiervoor. Ben uiteindelijk heel goed geslaagd en super blij en weer meer zelf vertrouwen.
- Kudelstaart

Prima. Betrokken medewerkers. Fijne service

De stap naar een pruik is best groot. Bij Sikkenk maken ze echt de tijd om tot een goede keuze te komen. Ik ben nu al heel blij. Ik heb een natuurlijk vallend haarwerk en kan ook plukjes van mijn eigen haar eruit laten. Dat is heel fijn!
- Aalsmeer

Heel fijn

Het is al erg genoeg als je een haarprobleem hebt, maar gelukkig word je hier heel goed begeleid en halen ze je een stuk stress bij je weg. Betrouwbare zaak met nette prijzen en mooie haarwerken!
- Anoniem

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken 

U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. U vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Telefoonnummer: 023 532 58 83

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer: 

023 532 58 83

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur