Over ons2018-08-16T12:18:21+00:00

Alles

Over ons

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip op het gebied van haarwerk. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we u de beste kwaliteit op het gebied van haarwerk kunnen bieden. We werken op afspraak zodat u in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen u hierbij goed adviseren en al uw vragen beantwoorden.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij staan voor

Goede service

Bij Sikkenk haarspecialisten vinden wij het heel belangrijk dat u zich goed voelt bij uw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kunt u altijd van ons verwachten. Omdat we ANKO gecertificeerd zijn bent u verzekerd van de beste zorg. Zo hebben wij een goede garantieregeling en zijn we aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. Ook kunt u een haarwerk gratis en geheel vrijblijvend reserveren tot het moment dat u het nodig heeft. Als u in de regio woont en wegens ziekte onze winkel niet kunt bezoeken, dan kan een van onze specialistes u altijd thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Ik ben uitstekend geholpen. Eerst ruim een uur om een pruik uit te zoeken. Weken later om mijn haar af te scheren en de pruik op te zetten. Dus met haar de winkel in en met een pruik de winkel uit. Het was een emotionele ochtend waar mijn man en dochter bij aanwezig waren. Martine heeft ons meer dan goed geholpen. Zij voelde de sfeer enorm goed aan en wist professionaliteit te koppelen aan een persoonlijke toets. Dit leverde een sfeer op waarin alles minder belastend leek. Uitstekend. Ook op dit moment geen enkele tijdsdruk. we zijn 1,5 uur bezig geweest. Oefenen met opzetten, verzorging, hoofddoekjes etc. Financiële afwikkeling ook perfect. Rechtstreeks bij de ziektekostenverzekeraar en een goede rekening mee voor het deel dat nog te declareren is via de aanvullende verzekering. Ik heb niets dan lof voor de werkwijze bij Sikkink. Men begrijpt dat je haar verliezen erg lastig is en men handelt daarnaar. Respectvol en met geduld (en in ons geval ook met humor). Ik kan op dit moment nog niets zeggen over de nazorg, maar ga er van uit ook dat uitstekend zal worden gedaan.
- Vogelenzang
Ik ben ontzettend lief, geduldig en professioneel geholpen door Martine. Ik heb de eerste 2 weken erg moeten wennen aan mijn haarstuk, maar daarna ging het steeds beter zitten en nu ben ik er super blij mee.
- Haarlem
Zeer vriendelijke en deskundige begeleiding bij de aanschaf van een haarwerk.
- Haarlem
Mijn ervaring is top! Ik werd vriendelijk en goed geholpen. Er werd echt de tijd voor genomen. Snelle service en heel blij met het eindresultaat.
- Beverwijk
Gewoon een hele goede zaak!
- Schiedam
Ben zeer tevreden> Zeer persoonlijk.
Alle lof.
Heb 2 keer gedragen.

Ga nu naar het ziekenhuis voor een operatie.
Laat het haarstukje thuis!
- Heemstede
Mijn ervaring was heel positief.ik werd heel leuk geholpen,en ze heeft dezelfde middag mijn haarwerk in orde gemaakt super lief.Naast de goede service kregen ik nog een leuke verrassing n.avoor jullie jubileum, echt helemaal top ,bedank daarvoor.gr nel v schie
- Heerhugowaard

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken 

U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. U vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Telefoonnummer: 023 532 58 83   

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer: 

023 532 58 83   

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur