Over ons

Over ons

Alles over ons

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip op het gebied van haarwerk. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we je de beste kwaliteit op het gebied van haarwerk kunnen bieden. We werken op afspraak, zodat je in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen je hierbij goed adviseren en al jouw vragen beantwoorden.

Wij staan voor goede service

Bij Sikkenk haarspecialisten vinden wij het heel belangrijk dat je je goed voelt bij jouw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kun je altijd van ons verwachten. Omdat we ANKO-gecertificeerd zijn, ben je verzekerd van de beste zorg. Zo hebben wij een goede garantieregeling en zijn we aangesloten bij de geschillencommissie van de ANKO. Ook kun je een haarwerk gratis en geheel vrijblijvend reserveren tot het moment dat je het nodig hebt. Als je in de regio woont en wegens ziekte onze winkel niet kunt bezoeken, kan een van onze specialistes je altijd thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier. Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons aan de Wagenweg 122 in Haarlem.
Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Ervaringen

“Professionele, eerlijke en open sfeer.

Ik voelde me er gelijk op mijn gemak, terwijl het geen makkelijk bezoek voor mij was. Hierdoor viel het me reuze mee en ging ik met een heel goed gevoel de deur uit.

Een echte aanrader!”

- Anna

“Goede uitleg, prima advies, heel vriendelijke behandeling en het resultaat mag er zijn. Toen ik vanmiddag voor het eerst in een kledingwinkel kwam zei de verkoopster: Wat is uw haar prachtig geknipt!

Ik vind dat een groot compliment. Jullie hebben voor een heel natuurlijk haarwerk gezorgd.”

- Liesbeth

“Heel fijn geholpen in het proces tot het dragen van een haarwerk, het uitkiezen, aanpassen en knippen. Ik heb vandaag mezelf weer terug gekregen. Het komt heel dichtbij hoe ik er normaal uitzie. Super lieve begeleiding, en nogmaals toverhanden!
Groetjes Yvonne”

- Yvonne

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak