Alles

Over ons

Sikkenk haarspecialisten is sinds 1928 een begrip op het gebied van haarwerk. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van ons familiebedrijf. Drie generaties ervaring maakt dat we u de beste kwaliteit op het gebied van haarwerk kunnen bieden. We werken op afspraak zodat u in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen u hierbij goed adviseren en al uw vragen beantwoorden.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij staan voor

Goede service

Bij Sikkenk haarspecialisten vinden wij het heel belangrijk dat u zich goed voelt bij uw nieuwe kapsel. Persoonlijke aandacht en een goede service kunt u altijd van ons verwachten. Omdat we ANKO gecertificeerd zijn bent u verzekerd van de beste zorg. Zo hebben wij een goede garantieregeling en zijn we aangesloten bij de ANKO geschillencommissie. Ook kunt u een haarwerk gratis en geheel vrijblijvend reserveren tot het moment dat u het nodig heeft. Als u in de regio woont en wegens ziekte onze winkel niet kunt bezoeken, dan kan een van onze specialistes u altijd thuis of in het ziekenhuis bezoeken.

Sikkenk haarspecialisten is verbonden aan het Instituut De Geschillencommissie.

warm en respectvol geholpen

Ik was mee voor mijn moeder. welkom was erg warm. De keuze en tijd die er voor genomen worden is echt top. Uitleg en verzorging was zeer goed. Mijn moeder ging de deur uit met een prachtige goed zittende pruik. Ze voelde zichzelf een heel ander mens. Onze oudste dochter vertelde dat oma er 10 jaar jonger uit ziet.
- Haarlem

Geweldige service!

Ellen heeft ons fantastisch geholpen. Mijn zus heeft een prachtige pruik gevonden, wat heel veel lijkt op haar eigen haar!
- Haarlem

Super

wat een leuke mensen er word naar je geluisterd ik ben zeker een tevreden klant dank jullie wel
- Ijmuiden

Hartelijk en heel vriendelijk behandeld!

Goeie ervaring en tevreden weer de deur uit
- Haarlem

Wat geweldig!

Vanaf het eerste bezoek om een haarwerk uit te zoeken tot het moment van het afscheren van mijn haar en het stylen van mijn haarwerk ben ik geweldig geholpen. Martine heeft mij heel professioneel maar ook heel liefdevol behandeld. Wat een passie heeft zij voor haar vak. Mijn haar betekent heel veel voor mij maar dankzij Martine en het hele team van Sikkenk ga ik met opgeheven hoofd met een schitterend nieuw kapsel het gevecht tegen mijn ziekte aan! Bedankt!!!
- Nieuw-Vennep

Liefdevol

Vanaf het telefoon gesprek , het persoonlijke contact en de begeleiding zijn top bij u. Ik zal dit zeker doorvertellen aan anderen. Ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld . Er werd ook zo goed geluisterd naar mijn wens . En dat is vandaag werkelijkheid geworden . Ik heb een prachtig haarstuk/pruik helemaal naar mijn wens en op maat gemaakt zo fijn . Dit verlicht mijn pijn en verdriet wat ik soms heb . Deze pruik helpt mij erdoorheen, ik heb vandaag al gemerkt dat de buitenwereld hier niets van ziet zo mooi en natuurgetrouw ziet hij eruit . Want ik wil mijn kanker niet met de hele wereld delen . En al helemaal geen medelijden van mensen die in het normale leven je niet eens gedag zeggen . Dus ik hou het dicht bij mij zelf . Mijn man vind het prachtig. Ik ben u erg dankbaar . Hartelijk dank daarvoor . Vriendelijke groeten aan alle medewerkers van ons Ellen & Karel Van Amsterdam.
- IJmuiden

Tevreden de deur uitgegaan...

Het is een emotionele ervaring om je haar te verliezen. Wat is er dan mooier dat er zaken als Sikkenk bestaan met een breed aanbod aan haarwerk waar je de mogelijkheid krijgt om je zelfvertrouwen terug te krijgen in zo'n moeilijke en zware ziekteperiode? Ik ben heel prettig en professioneel geholpen door Ellen, die ondanks mijn twijfelen haar geduld bleef behouden! Dank daarvoor..
- Haarlem

Ik ben bij Sikkenk haarwerken fantastisch geholpen!

Goede uitleg, prima advies, heel vriendelijke behandeling en het resultaat mag er zijn want toen ik vanmiddag voor het eerst in een kledingwinkel kwam zei de verkoopster: kijk eens, wat is het haar van die mevrouw prachtig geknipt!! Ik vind dat een groot compliment voor jullie dat jullie voor een heel natuurlijk haarwerk hebben gezorgd!
- Spaarndam

Super

Geweldig personeel, respectvol, vriendelijk en terzake deskundig. Echt SUPER Ze krijgen van mij een dikke 10
- Hillegom

Superlief en professioneel geholpen. Ze nemen echt alle tijd voor je. Voelde me erg op mijn gemak.

Ben erg prettig en fijn geholpen. kreeg ook een prima uitleg over de verzorging van het haarstuk. Zou het zeker een ander aanraden.
- Hillegom

GEWELDIG, PERSOONLIJKE AANDACHT, SUPER SERVICE....

WAT BEN IK BLIJ DAT IK 3jr GELEDEN KENNIS HEB GEMAAKT MET SALON SIKKENK!! PRACHTIGE SALON, GEZELLIG WACHTHOEKJE,EN RUSTIGE PRIVÉ-RUIMTES!! AANDACHT VOOR DE KLANT....IN MIJN GEVAL WAS DAT MONIQUE... DIE MIJ EEN ZEKER EN ONTSPANNEN GEVOEL GAF, GEEN MOEITE TE VEEL.OOK IN DEZE MOEILIJKE CARONE TIJD. MONIQUE...DANK JE WEL!! PS. SUPERBLIJ MET M´N NIEUWE 3e HAARWERK, ZO NATUURLIJK EN PASSEND BIJ MIJ.
- HAARLEM

Mensen met ervaring!

Professionele, eerlijke en open sfeer. Ik voelde me er gelijk op mijn gemak, terwijl het geen makkelijk bezoek voor mij was. Hierdoor viel het mij reuze mee en ging ik met een heel goed gevoel de deur uit! Een echte aanrader!
- Haarlem

Je wordt vriendelijk geholpen en er wordt ruim de tijd voor je genomen.

Als vrouw je haar verliezen is een van de ergste dingen die je kunnen overkomen. Dan is het heel fijn als er iemand is, die je een passend haarwerk kan aanmeten, zodat je toch weer met een beetje zelfvertrouwen de deur uit loopt. Bij mij is dat erg goed gelukt. Ik draag mijn haarwerk dagelijks en durf me overal te vertonen. Dankzij de prettige en discrete houding van de mensen van Sikking kom ik zo mijn tijd wel door.
- Haarlem

proffesioneel en klantvriendelijk

Goede ontvangst en heel goed advies goed kunnen luisteren je wordt behandeld niet dat je zielig bent maar met het juiste haarwerk ga je naar buiten.
- Velsen Zuid

Wederom weer blij en zeer tevreden!

Heb voor de 3e keer een haarwerk genomen, en ben wederom weer zeer tevreden! Ook om de goede service en de klantvriendelijkheid! Krijg altijd een eerlijk advies, maar de klant bepaald zelf welk haarwerk hij of zij het mooist vindt.
- Haarlem

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken 

U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. U vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Telefoonnummer: 023 532 58 83

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer: 

023 532 58 83

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur