Natuurlijke en zeer dunne haaraanvullingen

Veel vrouwen hebben last van dunner wordend haar. Toch hoeven of willen ze geen heel haarwerk. Voor deze vrouwen hebben we mooie natuurlijke en zeer dunne haaraanvullingen van echt haar of kunstvezel, die heel eenvoudig in het eigen haar te bevestigen zijn. Zo draag je gewoon jouw eigen haar, met een kleine toevoeging. En die toevoeging maakt nu net het verschil. Ook voor onze haaraanvullingen kun je een vrijblijvende afspraak maken. Wij kunnen je de nieuwste haaraanvullingen en haarstukken laten zien; mooi, eenvoudig te dragen en altijd met een zeer natuurlijke uitstraling.

Wat is jouw stijl?

In onze winkel hebben we de grootste collectie haarwerken in Nederland direct op voorraad, in verschillende lengtes en modellen. Bij ons kun je het kapsel vinden dat bij jou past.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

“Wat een geweldige zaak en wat een enorme voorraad. Personeel is zeer bekwaam en ontzettend vriendelijk. Nemen alle tijd voor je en weten waarover ze praten. Alles wordt voor je geregeld via de zorgverzekeraar. HULDE.”

- Wilmar

“Ik vond het een goede verzorging en vriendelijke mensen name mijn haar probleem serieus”

- Mario

“Super vriendelijk en erg behulpzaam. Totaal geen druk om een haarwerk aan te schaffen. Voelde mij zeer op mijn gemak en gehoord”

- Patricia

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak