Mogelijkheden

Mogelijkheden

Alle mogelijkheden bij Sikkenk haarspecialisten

Waar ben je naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Haarwerken

Onze haarwerken zijn niet van echt te onderscheiden. Wij letten op je gezichtsvorm, je wensen en je eigen haarkleur en benaderen dit zo natuurgetrouw mogelijk.

Lees meer

Headwear

Onze hoofdbedekkingen (headwear) zijn gemaakt van natuurlijk soepel vallende materialen en bedekken de haarlijn volledig.

Lees meer

Hoofdhuidanalyse

Met een hoofdhuidanalyse kunnen we met behulp van een speciale microscoop (die 200 x vergroot) een breed scala aan haar- en hoofdhuidproblemen onderzoeken.

Lees meer

Haaruitval

Haarverlies of haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Het kan erfelijk bepaald zijn, maar ook hormonale afwijkingen, huidziektes zoals eczeem, allergie, bestraling, chemotherapie, stress en gebruik van medicijnen kunnen haarverlies veroorzaken.

Lees meer

Ervaringen

“Professionele, eerlijke en open sfeer.

Ik voelde me er gelijk op mijn gemak, terwijl het geen makkelijk bezoek voor mij was. Hierdoor viel het me reuze mee en ging ik met een heel goed gevoel de deur uit.

Een echte aanrader!”

- Anna

“Goede uitleg, prima advies, heel vriendelijke behandeling en het resultaat mag er zijn. Toen ik vanmiddag voor het eerst in een kledingwinkel kwam zei de verkoopster: Wat is uw haar prachtig geknipt!

Ik vind dat een groot compliment. Jullie hebben voor een heel natuurlijk haarwerk gezorgd.”

- Liesbeth

“Heel fijn geholpen in het proces tot het dragen van een haarwerk, het uitkiezen, aanpassen en knippen. Ik heb vandaag mezelf weer terug gekregen. Het komt heel dichtbij hoe ik er normaal uitzie. Super lieve begeleiding, en nogmaals toverhanden!
Groetjes Yvonne”

- Yvonne

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak