Alles over onze headwear

Onze hoofdbedekkingen (headwear) zijn gemaakt van natuurlijke, soepel vallende materialen en bedekken de haarlijn volledig. Ook hebben wij mutsjes voor als je gaat slapen, gemaakt van bamboekatoen en zonder naden. Diverse zorgverzekeraars vergoeden onze hoofdbedekkingen. Wij kunnen jouw vergoeding ter plekke voor je nakijken. Ook als je liever alleen een mutsje of andere hoofdbedekking draagt, kun je bij ons terecht. Kom gerust even binnenlopen om te kijken naar onze wisselende collectie!

Wat is jouw stijl?

Wij hebben ook een uitgebreide collectie hoofdbedekkingen zoals petten, sjaals, mutsjes en verzorgingsartikelen voor jouw hoofdhuid in onze winkel. Hiervoor kun je gewoon binnenlopen zonder afspraak. Als je een haarwerk of hoofdbedekking komt uitzoeken, neem dan gerust iemand mee wiens mening je waardeert en bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Dit kan bijvoorbeeld je partner, een goede vriendin of je zoon zijn. Deze persoon kan je tot steun zijn en je helpen om een keuze te maken. Neem niet te veel mensen mee: te veel meningen maken het keuzeproces vaak lastiger.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

“Wat een geweldige zaak en wat een enorme voorraad. Personeel is zeer bekwaam en ontzettend vriendelijk. Nemen alle tijd voor je en weten waarover ze praten. Alles wordt voor je geregeld via de zorgverzekeraar. HULDE.”

- Wilmar

“Ik vond het een goede verzorging en vriendelijke mensen name mijn haar probleem serieus”

- Mario

“Super vriendelijk en erg behulpzaam. Totaal geen druk om een haarwerk aan te schaffen. Voelde mij zeer op mijn gemak en gehoord”

- Patricia

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak