Alles over onze headwear

Alles over onze headwear

Onze hoofdbedekkingen (headwear) zijn gemaakt van natuurlijke, soepel vallende materialen en bedekken de haarlijn volledig. Ook hebben wij mutsjes voor als je gaat slapen, gemaakt van bamboekatoen en zonder naden. Diverse zorgverzekeraars vergoeden onze hoofdbedekkingen. Wij kunnen jouw vergoeding ter plekke voor je nakijken. Ook als je liever alleen een mutsje of andere hoofdbedekking draagt, kun je bij ons terecht. Kom gerust even binnenlopen om te kijken naar onze wisselende collectie!

Wat is jouw stijl?

Wij hebben ook een uitgebreide collectie hoofdbedekkingen zoals petten, sjaals, mutsjes en verzorgingsartikelen voor jouw hoofdhuid in onze winkel. Hiervoor kun je gewoon binnenlopen zonder afspraak. Als je een haarwerk of hoofdbedekking komt uitzoeken, neem dan gerust iemand mee wiens mening je waardeert en bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Dit kan bijvoorbeeld je partner, een goede vriendin of je zoon zijn. Deze persoon kan je tot steun zijn en je helpen om een keuze te maken. Neem niet te veel mensen mee: te veel meningen maken het keuzeproces vaak lastiger.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

“Professionele, eerlijke en open sfeer.

Ik voelde me er gelijk op mijn gemak, terwijl het geen makkelijk bezoek voor mij was. Hierdoor viel het me reuze mee en ging ik met een heel goed gevoel de deur uit.

Een echte aanrader!”

- Anna

“Goede uitleg, prima advies, heel vriendelijke behandeling en het resultaat mag er zijn. Toen ik vanmiddag voor het eerst in een kledingwinkel kwam zei de verkoopster: Wat is uw haar prachtig geknipt!

Ik vind dat een groot compliment. Jullie hebben voor een heel natuurlijk haarwerk gezorgd.”

- Liesbeth

“Heel fijn geholpen in het proces tot het dragen van een haarwerk, het uitkiezen, aanpassen en knippen. Ik heb vandaag mezelf weer terug gekregen. Het komt heel dichtbij hoe ik er normaal uitzie. Super lieve begeleiding, en nogmaals toverhanden!
Groetjes Yvonne”

- Yvonne

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak