Haaruitval is helaas iets wat vaak voorkomt bij vrouwen. Hoewel je niet de enige bent die hier mee te maken krijgt, maakt dat het niet minder vervelend. Het kan je onzeker en verdrietig maken, en gevoelens van paniek oproepen. Als specialist bij haaruitval weten wij als geen ander hoe groot de impact van haarverlies op je leven kan zijn. Sikkenk haarspecialisten heeft alles voor de vrouw en man met haaruitval onder een dak. We hebben een ruime collectie haaraanvullingen, haarwerken en headwear. 

Oorzaken van haaruitval 

Per dag verlies je circa 50 tot 120 haren. Dat is veel, maar omdat er steeds weer nieuwe haren groeien merk je er gelukkig niks van. Merk je dat je veel meer haar verliest dan normaal of zie je kale plekken? Dan kan er sprake zijn van haaruitval. Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Het kan komen door erfelijkheid, een haarziekte, medicijngebruik of chemotherapie. Ook stress en veranderingen in je hormoonhuishouding spelen vaak een rol bij haaruitval bij vrouwen. 

Lees hier meer over de oorzaken van haaruitval.

Natuurlijke haaraanvullingen

In veel gevallen hoeven of willen vrouwen geen heel haarwerk dragen. Voor deze vrouwen hebben we haaraanvullingen van echt haar of kunstvezel, die heel eenvoudig in het eigen haar te bevestigen zijn. Mooi, eenvoudig te dragen en altijd met een zeer natuurlijke uitstraling. Dankzij een haaraanvulling kun je genieten van je eigen haar, alleen met een kleine toevoeging die je weer een zelfverzekerd gevoel geeft. 

Haarwerken

In onze winkel in Haarlem hebben we de grootste collectie haarwerken in Nederland, direct op voorraad. We zorgen ervoor dat elk haarwerk precies de juiste pasvorm heeft. Wij letten op uw gezichtsvorm, uw wensen en uw eigen haarkleur en benaderen dit zo natuurgetrouw mogelijk. We hebben mooie privé-paskamers met daglicht om de kleuren natuurgetrouw te zien. Kort, trendy, lang, echt haar of een haarwerk van kunstvezel; we hebben altijd een haarwerk dat bij jou past. 

Lees hier meer over het verschil tussen haarwerken van echt haar en kunstvezel. 

Headwear

Wij hebben een uitgebreide collectie hoofdbedekkingen van zachte en natuurlijke materialen. Maak een afspraak of kom binnenlopen om te kijken naar onze wisselende collectie.

Dé specialist bij haaruitval vrouwen 

Sikkenk haarspecialisten is de specialist als het gaat om haaruitval bij vrouwen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je weer mooi en zelfverzekerd voelt. Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak. Neem contact met ons op om een (vrijblijvende) afspraak te maken.

Contact