Heb je last van haaruitval of heb je haarproblemen en ben je op zoek naar een passend haarwerk om je weer zekerder te voelen? Sikkenk haarspecialisten heeft een zeer grote collectie haarwerken, uiteenlopend van echt haar tot kunstvezel en duo fiber. Elk type haarwerk heeft voor- en nadelen voor jou als drager, maar dezelfde uitstraling.

Van haarwerken van echt haar en kunstvezel heb je wellicht al eerder gehoord. Maar wat zijn haarwerken van duo fiber en waarom zou je hier voor kiezen? Wij leggen het graag aan je uit, zodat je een passende keuze voor jezelf kunt maken waarmee je weer kan stralen!

Wat is duo fiber?

Duo fiber haarwerken bestaan uit een mix van echt haar (30%) en high tech vezels, oftewel kunst haar (70%). Deze mix maakt het mogelijk dat het haarwerk aanvoelt als echt haar en de uitstraling heeft van echt haar, en tegelijkertijd makkelijker te bewerken is dan een haarwerk van volledig kunstvezel. Ook kun je het haarwerk van duo fiber, in tegenstelling tot een haarwerk van kunst vezel, met een warmtebron op lagere temperatuur bewerken en omvormen.  

In model brengen

Door de hightech vezels is een duo fiber haarwerk eenvoudig in model te brengen. Zo kun je het haarwerk in de krul zetten, stijlen of opsteken. Geen haarstijl is te gek! Het is echter wel belangrijk om te weten dat je wat langer bezig bent met de styling van het haarwerk door het echte haar wat er in verwerkt is.

Verzorging

De juiste verzorging van het haarwerk is essentieel om de mooie, natuurlijke uitstraling te behouden. Duo fiber haarwerken zijn wel minder gevoelig voor verkleuring door bijvoorbeeld de zon dan echt haar, maar je moet het haarwerk wel goed beschermen. Wij adviseren je graag over de juiste verzorging. Wil je de verzorging liever uit handen geven, zodat je zeker weet dat jouw haarwerk mooi blijft? Dan kun je het haarwerk ook door ons laten verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken.

Duo fiber haarwerken bij Sikkenk haarspecialisten

In onze winkel in Haarlem vind je een groot atelier met een ruim assortiment haarwerken. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je weer mooi en zelfverzekerd voelt.

Wanneer je een afspraak maakt in onze winkel, kun je in alle rust de verschillende haarwerken en modellen passen. Onze specialisten nemen de tijd om je te adviseren en eventuele vragen te beantwoorden.

Contact