Blog

Jij & je haarwerk

Je kapsel kenmerkt je gezicht en is een belangrijk deel van je hele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn om je haar kwijt te raken. Met een haaraanvulling, haarwerk of haarstukje krijg je weer een passend kapsel met een natuurlijke uitstraling!

Het haarwerk dat bij jou past

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben, zoals de ziekte alopecia, stress of de gevolgen van chemotherapie bij kanker. In deze gevallen kan een haarwerk of haaraanvulling de uitkomst zijn om de haaruitval te verbergen én een prachtig kapsel te hebben. Haarwerken zijn niet meer van echt haar te onderscheiden en verkrijgbaar in heel  veel verschillende kleuren, stijlen en lengtes.  De haarwerksters bij Sikkenk nemen alle tijd om het haarwerk te vinden dat precies bij jou past. Ze maken je haarwerk op maat, gewoon terwijl je wacht, en zorgen voor de administratieve afhandeling met je zorgverzekeraar. In de winkel is tevens een uitgebreide collectie hippe hoeden, mutsjes en sjaals, en hypo-allergene make-up voor de wenkbrauwen en ogen. Ook adviseren de medewerksters hoe je je haar en hoofdhuid in een zo goed mogelijke conditie houdt. Alles onder één dak als je te maken hebt met haaruitval.

Echt haar of synthetisch haar?

Het voordeel van een haarwerk van synthetisch haar is dat het bijzonder praktisch is: het hoeft alleen gewassen en gedroogd te worden op een standaardje. Daarna zit je haarwerk meteen in model. Bovendien is het goedkoper.

Een haarwerk van echt haar kan op veel manieren gestyled worden. Handigheid met föhnen is wel een vereiste. Je haarwerk valt namelijk niet automatisch in model. De kosten van echt haar zijn afhankelijk van de haarlengte en kwaliteit. Sikkenk Haarspecialisten gebruikt alleen haar van Europese kwaliteit, omdat dat het langste mooi blijft.

Tips voor de aanschaf van een haarwerk

  • Maak op tijd een afspraak met de haarwerk-specialist. Dan heb je genoeg tijd om een passende oplossing te kiezen. Bij Sikkenk kunnen ze ook kosteloos een haarwerk voor je reserveren, voor het moment dat je het nodig hebt.
  • Wacht niet met de aanschaf van een haarwerk totdat je haar uitvalt. Zo kan de haarwerkspecialist je haarwerk zoveel mogelijk laten aansluiten bij je wensen.
  • Laat je goed informeren over de voor- en nadelen van elke oplossing.
  • Neem een familielid of vriendin mee die jou kan helpen bij je keuze.

Ervaringen

“Wat een geweldige zaak en wat een enorme voorraad. Personeel is zeer bekwaam en ontzettend vriendelijk. Nemen alle tijd voor je en weten waarover ze praten. Alles wordt voor je geregeld via de zorgverzekeraar. HULDE.”

- Wilmar

“Ik vond het een goede verzorging en vriendelijke mensen name mijn haar probleem serieus”

- Mario

“Super vriendelijk en erg behulpzaam. Totaal geen druk om een haarwerk aan te schaffen. Voelde mij zeer op mijn gemak en gehoord”

- Patricia

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak