Blog

Greet: ‘Het moest, ondanks alles, een fijne ervaring zijn’

Bij elk bedrijf zie je vertrouwde gezichten, maar daarnaast werken er ook mensen achter de schermen. Als klant ontmoet je hen vrijwel nooit persoonlijk, maar toch vervullen zij een belangrijke taak. Ook zij stellen alles in het werk om jou te bedienen en je te ontzorgen.

Neem nu Greet Warmerdam. Zij is al 23 jaar een bevlogen kracht bij Sikkenk haarspecialisten. ‘Ik ben geen kapster of haarwerkster. Nee, als je mij een schaar in de handen geeft, komt het niet goed, maar ik voel me helemaal in mijn element wanneer ik het financiële aspect goed kan afwikkelen, zodat de cliënt er geen omkijken naar heeft. Dat is zulk dankbaar werk!’

Op afspraak

‘Wij werken hier op afspraak zodat een cliënt in alle rust modellen kan passen. Wanneer iemand belt voor een afspraak krijgen ze mij vaak aan de telefoon’, vertelt Greet verder. ‘Ik plan dan een afspraak in bij één van onze gediplomeerde specialistes en informeer alvast naar de medische indicatie die nodig is om het haarwerk bij de zorgverzekeraar te kunnen declareren. We krijgen hier veel klanten die chemotherapie moeten ondergaan. Vaak komen ze al langs wanneer ze hun eigen haar nog hebben, zodat er een door hen uitgezocht haarwerk klaarligt wanneer hun haar begint uit te vallen. De financiële afwikkeling neem ik op me. Op die manier kunnen we het hun zo prettig mogelijk maken in deze moeilijke situatie. Het moet ondanks alles een fijne ervaring zijn.’

Haaraandoeningen

‘Daarnaast hebben we ook een groep vaste klanten met een bepaalde haaraandoening, zoals alopecia. Zowel bij tijdelijke als blijvende kaalheid vergoedt de basisverzekering een vast bedrag per jaar. In 2018 is dat € 431,-. Ben je aanvullend verzekerd, dan komt daar nog een extra vergoeding bovenop. Met het computerprogramma waarmee we werken, kan ik precies zien hoe iemand verzekerd is en op welke vergoeding ze recht heeft. Daar hoeven onze klanten dus niet zelf achteraan, ik houd hen helemaal op de hoogte, zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn en of ze nog iets moeten bijbetalen. Het geeft zoveel voldoening om dit voor hen te kunnen doen!’

De grootste haarwerkspeciaalzaak van Nederland

Bij Sikkenk haarspecialisten vind je de grootste collectie haarwerken: meer dan 1000 stuks direct op voorraad. Kort, trendy, klassiek of lang: er is altijd een haarwerk dat bij jouw stijl en budget past. Met meerdere mooie privé paskamers met daglicht word je in alle rust door één van de zes haarspecialisten geholpen. Huis- en ziekenhuisbezoek is altijd mogelijk. Naast (deel)haarwerken staat Sikkenk haarspecialisten ook bekend om de grote collectie mutsen, sjaaltjes en verzorgingsproducten: alles wat jij nodig hebt wanneer je te maken krijgt met (tijdelijke) kaalheid.

Ervaringen

“Professionele, eerlijke en open sfeer.

Ik voelde me er gelijk op mijn gemak, terwijl het geen makkelijk bezoek voor mij was. Hierdoor viel het me reuze mee en ging ik met een heel goed gevoel de deur uit.

Een echte aanrader!”

- Anna

“Goede uitleg, prima advies, heel vriendelijke behandeling en het resultaat mag er zijn. Toen ik vanmiddag voor het eerst in een kledingwinkel kwam zei de verkoopster: Wat is uw haar prachtig geknipt!

Ik vind dat een groot compliment. Jullie hebben voor een heel natuurlijk haarwerk gezorgd.”

- Liesbeth

“Heel fijn geholpen in het proces tot het dragen van een haarwerk, het uitkiezen, aanpassen en knippen. Ik heb vandaag mezelf weer terug gekregen. Het komt heel dichtbij hoe ik er normaal uitzie. Super lieve begeleiding, en nogmaals toverhanden!
Groetjes Yvonne”

- Yvonne

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken

Je bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. Je vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Maak een afspraak

Om er zeker van te zijn dat wij voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken werken wij op afspraak