Haarproblemen of dunner wordend haar komen tegenwoordig vaak voor bij vrouwen. Na het veertigste levensjaar ervaart maar liefst 40% van de vrouwen dat het haar steeds dunner wordt. Dit is een natuurlijk proces en hoeft geen probleem te vormen als jij happy bent. Maar als je merkt dat het je dagelijks functioneren beïnvloedt, je minder makkelijk de fiets pakt als het waait of lange tijd voor de spiegel staat om de dunnere plekken te camoufleren, dan kun je misschien denken aan een haaraanvulling. Bij Sikkenk hebben we hele mooie eenvoudig te bevestigen haaraanvullingen, die je in je eigen haar verwerkt. Zo draag je gewoon je eigen haar, met een kleine toevoeging.

Dunner wordend haar

Haarverlies kan voor veel onzekerheid zorgen en je belemmeren in het dagelijks leven. Sikkenk haarspecialisten weet als geen ander hoe groot de impact van haarverlies op je leven kan zijn. Wij zien dagelijks vrouwen met haaruitval en het is ons werk om ervoor te zorgen dat jij met een fijn gevoel de deur uit gaat!

Natuurlijke haaraanvullingen

Haaruitval is vaak een geleidelijk proces. In veel gevallen hoeven of willen vrouwen geen heel haarwerk dragen. Voor deze vrouwen zijn haaraanvullingen ideaal. Bij Sikkenk haarspecialisten vind je lichte natuurlijke haaraanvullingen. Mooi, eenvoudig te dragen en altijd met een zeer natuurlijke uitstraling. Met een haaraanvulling kun je genieten van je eigen haar, alleen met een kleine toevoeging. En die toevoeging maakt nu net het verschil.

Vergoeding

Wist je trouwens dat ook bij dunner haar je in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekering? Bespreek dit gerust met je huisarts of dermatoloog en vraag om een verwijsbriefje voor een haaraanvulling. Wij nemen vervolgens alle administratieve rompslomp uit handen en declareren de kosten bij je verzekeraar.

Haaraanvullingen door Sikkenk

In onze winkel in Haarlem hebben wij een collectie haaraanvullingen voor vrouwen direct op voorraad. Verschillende lengtes, modellen en kleuren. We laten ze graag aan je zien en leggen het verschil uit tussen kunstvezel en echt haar, zodat je een goede keuze kunt maken.

Een haaraanvulling moet goed passen bij je haarkleur en haartextuur, vaak bestellen we de exacte kleur en laten die vrijblijvend op zicht komen. Samen gaan we op zoek naar de haaraanvulling die het beste bij je past. We werken op afspraak zodat je in alle rust verschillende modellen kunt passen. Onze gediplomeerde specialistes kunnen je hierbij goed adviseren en al je vragen beantwoorden.

Maak een vrijblijvende afspraak!