Werkwijze tijdens corona

Ook in deze periode mogen wij als zorgverlener u in onze winkel ontvangen, al dan niet in beperkte mate. Heeft u een medische verklaring? Bel ons gerust om een afspraak. U krijgt dan belangrijke informatie hoe wij u volgens de RIVM-regels mogen ontvangen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Als Sikkenk haarspecialisten zijn we gewend om klaar te staan voor onze klanten en maatwerk te leveren. Ook in deze moeilijke tijd blijven we dit zo goed mogelijk doen, waarbij uw veiligheid voorop staat. Wij zijn genoodzaakt om in deze tijd anders te werken dan we gewend zijn om besmetting met het Corona virus te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw medewerking. Wat is er tijdelijk veranderd?

  • Wij houden zoveel mogelijk een ruimte van 1,5 meter tussen elkaar.

  • U mag tijdelijk maar 1 persoon meenemen naar onze winkel om u te helpen met uitzoeken of u mentaal te ondersteunen, bij voorkeur iemand uit uw huishouden.

  • Wij vragen bij binnenkomst uw handen te ontsmetten met een desinfecterende handgel of uw handen te wassen.

  • Wij werken met beschermende materialen zoals mondkapjes en handschoenen om besmetting te voorkomen.

  • Tijdens uw bezoek coachen we u om zelf het haarwerk goed op te zetten. U krijgt onze was -en opzetinstructies mondeling en op papier mee naar huis.

  • We kunnen uw haarwerk goed naar wens knippen in ons atelier, maar tijdelijk niet op uw hoofd i.v.m. het verbod op contactberoepen.

  • Een haarwerk is gemaakt van flexibel en veerkrachtig materiaal. Dit betekent dat de pasvorm redelijk goed door u zelf aan te passen is. Wij kunnen uw haarwerk precies op maat maken nadat de restricties op contact opgeheven zijn. Uiteraard doen wij dit gratis voor u en op afspraak.

  • Wij kunnen met u Zoomen, Skypen, Facetimen of Whatsapp video bellen als u thuis vragen heeft betreft het opzetten of pasvorm.

  • Tevens voor uw veiligheid, voeren wij geen huisbezoek uit, maar bieden wij een ophaalservice en thuisbezorging van haarwerken. Tevens kunnen we u bijstaan via telefoon of videobellen.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Wist u dat wij nuttige informatie op Facebook en Instagram hebben klaarstaan? Volg ons om op de hoogte te blijven!

Wij hopen u op deze manier ook op afstand te kunnen helpen.

Team Sikkenk haarspecialisten

Een vertrouwd adres

Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier.

Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste zorg én de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Kom onze collectie bekijken 

U bent van harte welkom om onze collectie te komen bekijken. U vindt ons op Wagenweg 122, 2012 NJ in Haarlem.

Bel ons gerust om een vrijblijvende afspraak te maken.

Telefoonnummer: 023 532 58 83

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Telefoonnummer: 

023 532 58 83

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00 uur